Seminar

Stručni jednodnevni Seminar „Nove nastupajuće obaveze za vozače i prevoznike u prevozu za sopstvene potrebe prema Zakonu o radnom vremenu posade vozila u drumskom prevozu i tahografima“ je održan u petak 7. juna 2019. godine, u Beogradu, u sali Stadion Event Centra, u organizaciji Asocijacije rukovodilaca transporta i logistike TransportLog. Podršku u organizaciji Seminara pružila je firma Intico d.o.o.

Seminaru su prisustvovali rukovodioci preduzeća koji se bave vodovodnim, gasovodnim i elektrodistributivnim instalacijama, rukovodioci transporta, voznih parkova i logistike, referenti, administratori i analitičari transporta, voznih parkova i logistike, organizatori unutrašnjeg prevoza, kao i rukovodioci u limo servisima.

Dana 8. decembra 2018. godine stupio je na snagu Zakon o izmenama i dopunama Zakona o radnom vremenu posade vozila u drumskom prevozu i tahografima („Sl. Glasnik RS“ 95/2018), a primena određenih odredbi u pogledu ugradnje i korišćenja tahografa odložena je za šest meseci, odnosno do 8. juna 2019. godine i zato se ukazala prilika za organizovanje ovog seminara gde su učesnici dobili veliki broj informacija o ovim posebnim odredbama.

Učesnici seminara su učestvovali u diskusijama u toku, a i nakon svakog izlaganja predavača prof. dr Vladimira Momčilovića sa Saobraćajnog fakulteta, Univerziteta u Beogradu. Takođe, dat je odgovor na veliki broj pitanja učesnika, a samim tim su i rešene nedoumice na ovu temu svih prisutnih na seminaru.

Zahvaljujemo se učesnicima na dosadašnjoj saradnji i nadamo se da će se ona uspešno nastaviti i dalje na nekom novom seminaru, konferenciji ili kongresu u našoj organizaciji.

Galerija

Izvršni organizator