Prvi regionalni Kongres

U organizaciji Asocijacije rukovodilaca transporta i logistike TransportLog održan je prvi regionalni Transportni Kongres 2016, u Hotelu Mona na Zlatiboru.

Želja organizatora je bila da se na Kongresu predstave aktuelne teme iz svih vidova transporta, da se prodiskutuje o izazovima pred kojima se nalaze i daju odgovori na pitanja učesnika Kongresa.

Sve prisutne je kroz uvodnu reč pozdravio Predsednik Upravnog odbora Asocijacije TransportLog doc. dr Aleksandar Manojlović istakavši značaj ovakvih okupljanja za struku, za uspostavljanje dijaloga i saradnje kako između privrednika, tako i između privrednika i naučne zajednice. Pored tema iz oblasti drumskog transporta i logistike, predstavljeni su radovi iz železničkog i vodnog transporta, a sve teme su pobudile interesovanje prisutnih.

Specifičnost kongresa i konferencija u organizaciji Asocijacije TransportLog, između ostalog, je u uspostavljanju otvorene diskusije nakon svake izložene teme.

Tokom ovih diskusija na Transportnom Kongresu 2016 iznosila su se mišljenja, stavovi, postavljala se pitanja i pružali relevanti odgovori učesnicima.

Organizatori se zahvaljuju svim sponzorima i partnerima koji su podržali Kongres, predavačima koji su dali poseban duh prvom Transportnom Kongresu, učesnicima iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije i Mađarske bez kojih ovaj Kongres ne bi bio na tako zavidnom nivou.

Zahvaljujemo se na ukazanom poverenju, drago nam je što ste bili deo ovog značajnog događaja naše struke.

Nadamo se da smo ispunili Vaša očekivanja.

Galerija

Sponzori i partneri

Medijski partneri

Izvršni organizator