Šesta regionalna Konferencija

KA ODRŽIVOM TRANSPORTU 2019

Zlatibor, Hotel Mona

7. i 8. novembar 2019.

Podeli:

Šesta regionalna Konferencija KA ODRŽIVOM TRANSPORTU 2019

Šesta regionalna Konferencija KA ODRŽIVOM TRANSPORTU 2019

Najava tradicionalne šeste regionalne Konferencije KA ODRŽIVOM TRANSPORTU 2019!

Šesta regionalna Konferencija KA ODRŽIVOM TRANSPORTU 2019 održaće se 7.i 8. novembra 2019. godine u Hotelu Mona na Zlatiboru u organizaciji Asocijacije rukovodilaca transporta i logistike TRANSPORTLOG. Izvršni organizator Konferencije je Intico d.o.o.

Konferencija KA ODRŽIVOM TRANSPORTU 2019 je namenjena svim zainteresovanim pravnim i fizičkim licima koja se svakodnevno susreću sa izazovima u transportu i logistici, rukovodiocima transportnih i logističkih kompanija, transporta, voznih parkova, lanca snabdevanja, logistike, nabavke, predstavnicima distributera vozila, goriva, rezervnih delova, pneumatika, maziva, rukovodiocima servisa za održavanje putničkih i teretnih vozila, rukovodiocima kompanija za zbrinjavanje i tretman otpada, kompanija u svim granama privrede, rukovodiocima transporta i voznih parkova u javnom sektoru, rukovodiocima transporta i voznih parkova za sopstvene potrebe, predstavnicima osiguravajućih društava i drugih finansijskih institucija, predstavnicima javnih preduzeća, predstavnicima državnih institucija i lokalnih samouprava, predstavnicima strukovnih udruženja, predstavnicima komora, predstavnicima obrazovnih institucija i drugim učesnicima na tržištu transporta i logistike.

Teme Konferencije biće naknadno određene. Predložite moguće teme koje biste želeli da čujete ili predstavite!

U toku održavanja Konferencije biće omogućeno komercijalno predstavljanje kompanija čija je delatnost direktno ili indirektno u vezi sa transportom i logistikom.

Informacije:

Irena Milosavljević
tel: +381 11 4065 536
mob: +381 60 30 60 314
E-mail: i.milosavljevic@transportlog.org.rs

Izvršni organizator

2018-12-17T09:03:15+00:00